دستگاه UPS

به همین علت از اینورتر برای تبدیل جریان متناوب به مستقیم جهت شارژ باتری استفاده می‌‌‌شود.

به همین دلیل براحتی می توان آنها را جا به جا کرد و برای محیط های مختلف مورد استفاده قرار داد. ژنراتورها نیز دارای سه نوع دیزلی، گازی و دوگانه سوز (دیزلی و گازی) هستند که متناسب با شرایط می توان آنها را انتخاب کرد.

درب‌های ورودی که برای باز و بسته‌شدن نیاز به انرژی الکتریکی دارند نیز از جمله مواردی هستند که باید برای آنها منبع تغذیه بی‌وقفه در نظر گرفت. یو پی اس باید برای کرکره برقی واحدهای تجاری، درب ورودی و خروجی ساختمان‌های مسکونی و اداری و… در نظر گرفته شود.

قطع برق در محیط های بیمارستانی برابر است با خاموشی دستگاه های مختلف و به خطر افتادن جان بیماران.

قطع ناگهانی برق می‌تواند منجر به از دست رفتن داده‌های مهم و خرابی سیستم‌های اطلاعاتی شود.

بر اساس نوع عملکرد و قدرت خروجی می‌توان منبع تغذیه بی‌وقفه را به سه دسته خانگی، صنعتی و سه‌فاز تقسیم‌بندی کرد.

پارکینگ هوشمند؛ نگاهی بر راه حل های پیشرفته پارکینگ هوشمند خودرو

تولید برق با انرژی خرید و نصب تجهیزات برق اضطراری باد: نصب توربین های بادی در محیط هایی که وزش باد در آنها با سرعت بالایی انجام میشود، از روش های نوین برای تولید برق اضطراری محسوب میشود.

از بهترین راهکارهای تولید و ذخیره سازی انرژی برق اضطراری می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:

حتی ممکن است اختلال در عملکرد این دستگاه‌ها موجب آسیب‌دیدن بیماران و بروز خطرات جانی شود. با توجه به این نکات ما ملزم به استفاده از منبع تغذیه بی‌وقفه برای بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها و مراکز درمانی هستیم.

حتی چیزی به سادگی یک ترانسفورماتور منفجر شده یا برخورد اتومبیل با تیر برق می تواند کل محله را برای یک یا دو روز تامین کند. از آنجایی که همه ما به برق وابسته هستیم، قطع برق برای بیش از چند دقیقه می تواند بسیار آزاردهنده باشد. مشکل جدی تر این است که قطع برق می تواند گران یا خطرناک باشد زیرا ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بیشتر از این مقدار را بالا زدگی ولتاژ و کمتر از این مقدار را پایین زدگی ولتاژ می‌گویند.

به گزارش برق نیوز، برق اضطراری یا سیستم برق پشتیبانی می‌تواند شامل ژنراتور‌های دیزلی، باتری‌های ذخیره سازی انرژی یا سیستم‌های ترکیبی باشد. استفاده از این فناوری نه تن‌ها در صنایع حساس بلکه در محیط‌هایی مانند مراکز داده یا فرودگاه‌ها نیز بسیار رایج است؛ زیرا عدم تأمین برق در چنین مکان‌هایی می‌تواند خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *